Facebook icoon

Rive Nature in Agay


Grijze ster Grijze ster Grijze ster Grijze ster Grijze ster

Résidence Rive Nature

De mooiste en meest beschutte baai van de Franse Rivièra vindt u in Agay.

Ideaal gelegen op 9 kilometer van Saint Raphael, of 30 km via de schitterende Corniche d'Esterel naar Cannes.

Rive Nature: Les Cardamines

Les Cardamines is een compleet uitgerust, ruim appartement met een heerlijk terras op het zuidwesten en uitzicht op de 3 hectare grote eigen tuin van het complex. Op 200 meter zijn het strand, de boulevard, restaurants en winkels.

Over Rive Nature in Agay

De mooiste en meest beschutte baai van de Franse Rivièra vindt u in Agay. Ideaal gelegen op 9 kilometer van Saint Raphael, of 30 km via de schitterende Corniche d'Esterel naar Cannes.

Rive Nature is een geheel nieuw complex aan de baai van het bekende kustplaatsje AGAY, midden in het beschermde natuurgebied van het Massif de l'Esterel.

Het terrein ligt beschut op slechts enkele meters loopafstand van de boulevard met winkeltjes, restaurants, zandstranden en de Middellandse zee. Het geheel omheinde domein ligt op een uitgestrekt drie hectaren groot park. De inmiddels bekroonde architectuur sluit prachtig aan bij de overweldigende schoonheid van de omliggende natuur.

Het decor wordt gevormd door het indrukwekkende rode Esterel gebergte met daarin o.a. vele wandelroutes met adembenemende vergezichten. Op enkele minuten rijden landinwaarts, door een prachtig gebied, bevinden zich diverse befaamde golfbanen in de Valescure.

Het stationnetje van Agay is 500 meter lopen. Van hieruit zijn plaatsen als Saint-Raphaël, Fréjus, Cannes, Nice, en Monaco goed te bereiken. In het seizoen kan er dagelijks naar Saint Tropez gevaren worden.

De afwerking van de appartementen is van het hoogste niveau. De bewoner geniet van het weidse uitzicht over de onder architectuur aangelegde parktuin. Daarin bevindt zich een groot zwembad overlopend in een bassin met waterzuiverende zuurstofplanten. Diverse wandelpaden leiden naar de oever van het riviertje met directe uitmonding in zee. Ook voor watersportliefhebbers is hier volop keuze, zoals zeilen en duiken. Verder is Agay een uitstekende uitvalsbasis voor de golfsport. De golfbanen Esterel en Valescure liggen op slechts 5km afstand.