Facebook icoon

Gert en Marijke Jongbloed


Grijze ster Grijze ster Grijze ster Grijze ster Grijze ster

Onze missie

Sinds wij ons in het schitterende plaatsje Anthéor hebben gevestigd verzorgen wij de verhuur van een beperkt aantal zorgvuldig geselecteerde villa's en appartementen aan de kust van Zuid Frankrijk Côte d'Azur, waarvan enkele ons eigendom zijn.

Zeezicht en een mooie ligging op een toplocatie vinden wij belangrijk. Ook de uitrusting en het comfort vinden wij van het grootste belang. Wij verwelkomen onze gasten zoveel mogelijk persoonlijk zodat u met een goed gevoel aan de vakantie begint.

Foto van Gert en Marijke Jongbloed

Meer informatie

Wij hebben gekozen voor Zuid Frankrijk vanwege het heerlijke weer, met 300 dagen zon in de Provence en de Franse Riviera. Het gebied combineert de schitterende Côte d'Azur met pittoreske Villages Perchés in het boeiende achterland. In één dag ben je met de auto aan de Cote d'Azur en er zijn uitstekende vliegverbindingen met Transavia of AirFrance/KLM via Nice of Toulon. Ook is de regio per TGV goed te bereiken. Met de Promenade des Anglais in Nice uit 1822 is de Franse Rivièra al bijna twee eeuwen de belangrijkste toeristische trekpleister van Europa.

Zoekt u de relatieve rust van de Var (ten Westen van Cannes), of het meer mondaine Alpes Maritimes, vooral ten Oosten van Nice, met Monaco als wereldberoemde trekpleister: de Cote d'Azur heeft het allemaal.

Het heerlijke weer maakt tal van buitenactiviteiten mogelijk: strandvertier, zwemmen, duiken, zeilen, waterskiën, golfen, tennis, (zweef)vliegen. Daarnaast leent het schitterende Esterel-gebergte zich uitstekend voor wandelen, mountainbiken, paardrijden en beoefening van de bergsport zelf.